GOEDE DEAL! TOT -10% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN KIJK OP

Marbo merk geschiedenis

Van eenvoudige alledaagse tassen, tot school- en wandelrugzakken - tot de hoogst gewaardeerde medische tassen op de markt. Dit is het verhaal van Marbo - een bedrijf met familietradities. Marbo is een Pools merk dat is opgericht door Marek en Bożena Ulikowski. Uit de voornamen van de eigenaren is de naam van het bedrijf ontstaan, waarvan de oorsprong teruggaat tot de jaren tachtig.

In Starachowice, gelegen in de provincie Świętokrzyskie, werd de eerste fabriek van Marbo gevestigd aan de Górna-straat. In de loop der jaren is deze uitgebreid en ontwikkeld in termen van technologie, productie en opslag, maar nog steeds steevast op dezelfde plaats. Hier is de geschiedenis van het bedrijf begonnen en nog steeds gevormd.

Tientallen jaren van productie en ontwikkeling hebben ons gebracht tot waar we nu zijn - als toonaangevende fabrikanten van bekende en vertrouwde medische producten.

Bij Marbo waarderen we mensen boven alles, zij zijn degenen die het team vormen dat aan alle verwachtingen zal voldoen en een product van topkwaliteit zal creëren met aandacht voor elk detail.

Vanaf het begin van de activiteiten van het bedrijf richten wij ons op het versterken van de relaties tussen de werknemers en de directe omgeving van het bedrijf. Daarom organiseren wij periodieke bijeenkomsten of teambuildingsreizen voor de werknemers.

Verschillende werknemers werken in de kamers van het huis die speciaal zijn ingericht en aangepast voor de productie van de eerste alledaagse tassen of schorten. Zo ziet het begin van de productie van het bedrijf eruit.

De activiteiten van Marbo beginnen op grotere schaal. De basis omvat de productie van cosmeticatassen en werknemersschorten.

Het einde van de jaren tachtig is een van de keerpunten, als de eerste productielijn van toeristen- en sporttassen en rugzakken wordt geopend. Deze worden gekenmerkt door uitstekende duurzaamheid, ruime beschikbaarheid en een breed scala aan kleuren.

De productie tot 1999 is gebaseerd op de machines van de toenmalige leider in de verkoop en productie van naaimachines - Lucznik.

Marbo producten blijven aan populariteit winnen en hebben massa's aanhangers, die in de huizen van vele Polen verblijven en hen niet alleen vergezellen tijdens reizen en toeristische trips, maar ook op weg naar school of werk. Onze producten zijn te vinden in meer dan 1000 winkels en groothandels in het hele land.

Het nieuwe millennium is voor ons bedrijf een tijd van dynamische ontwikkeling en innovatie. Wij besluiten onze productie- en opslagfaciliteiten uit te breiden met een nieuw gebouw van meer dan 2.000 m². Nieuw in het productieproces is de introductie van 600/600 doek en de uitbreiding van het machinepark met machines van het gerenommeerde merk Dürkopp Adler.

De ontwikkeling van een reeks reisproducten, school- en sportrugzakken en aktetassen voor laptops.

Een andere doorbraak is de creatie van de eerste modellen medische tassen. De paradepaardjes waarmee ons merk sterk verbonden is, zijn de TRM-2 medische tas en de TRM-45 rugzak EHBO-kit, die door hun functionaliteit veel succes hebben geboekt op de Poolse en buitenlandse markten.

Bij het voortdurend nastreven van ambitieuze uitdagingen en projecten, evenals alle productietaken, wordt een grote rol gespeeld door Ewa Kaminska, die al in 1994 de functie van productiemanager en hoofdontwerper op zich neemt.

In haar atelier ontstaan nauwkeurig verfijnde ontwerpen van nieuwe producten, alle schetsen en concepten. Wat mevrouw Ewa onderscheidt als hoofdontwerpster is de combinatie van opleiding, ervaring en creativiteit, evenals een artistiek gevoel en begrip van de functionaliteit en het doel van producten die al in het proces van hun creatie zijn. Als hoofd van de productie is de ontwerpster goed op de hoogte van het ontwerpproces en begrijpt zij de relatie tussen de functie en het ontwerp van nieuwe modellen tassen en rugzakken.

Om het bedrijf concurrerender te maken, nemen we deel aan vakbeurzen en tal van evenementen/evenementen. Ons assortiment wordt uitgebreid met nieuwe modellen tassen, medische rugzakken en accessoires die nodig zijn voor het werk van een arts, paramedicus of verpleegkundige.

De volgende fase in de evolutie van het bedrijf is een verandering van strategie. Concentratie van de productie op medische tassen, met als doel uitbreiding naar buitenlandse markten. Weg met de productie van boekentassen, schoolrugzakken en reistassen, ten gunste van medische tassen.

Evolutie van het logo

Zaufane Opinie IdoSell
4.64 / 5.00 59 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2023-11-30
Meine 3. Tasche von Marbo. Wie immer: Allerbeste Qualität !
2023-11-07
Fast shipment, great quality of the bag.
pixel