GOEDE DEAL! TOT -10% OP GESELECTEERDE ARTIKELEN KIJK OP

Retourbeleid

Retourneren en ruilen van goederen


Overeenkomstig de wet van 2 maart 2000 betreffende de bescherming van bepaalde consumentenrechten en de aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door gevaarlijke producten (Staatsblad nr. 22, punt 271), art. 2, punt 2, heeft de koper het recht de op afstand gesloten overeenkomst te herroepen binnen 10 dagen na de datum van ontvangst van de goederen. 2 punt 2, heeft de koper het recht de op afstand gesloten overeenkomst te herroepen binnen 10 dagen na de datum van ontvangst van de goederen. De terugbetaling kan zowel voor de gehele bestelling als voor een deel daarvan gelden.

In geval van terugzending, gelieve de zending zo te verpakken dat ze niet beschadigd wordt tijdens het transport, de originele brief in te vullen en bij te voegen ( hier te downloaden ) met informatie over de terugzending onder de voorwaarden van de terugzending en het originele aankoopdocument bij te voegen. De goederen moeten ongewijzigd worden teruggestuurd met alle accessoires en documenten die bij de verkoop zijn verstrekt. Als bij het product "freebies" zijn geleverd, moeten deze samen met de goederen worden teruggestuurd (als ze ontbreken, wordt het teruggestuurde bedrag verminderd met de waarde ervan).

Het pakket moet worden teruggestuurd naar het adres:
MARBO
Górna 3
27-200 Starachowice

met een aantekening "TERUGZENDING VAN GOEDEREN www.marbo1982.com".

De winkel aanvaardt geen pakjes die bij aflevering aan ons worden toegezonden. Het geld voor de geretourneerde goederen wordt binnen 7 dagen na ontvangst en controle van de staat van de goederen overgemaakt op de door de klant aangegeven rekening.

De geretourneerde goederen kunnen worden geruild voor andere goederen die wij in ons uitgebreide aanbod hebben. Als u geïnteresseerd bent in het ruilen van de goederen, neem dan contact op met onze adviseurs: info@marbo1982.com.

Zaufane Opinie IdoSell
4.66 / 5.00 62 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-01-27
Very good bag. Hight quality !
2023-12-29
Vielen Dank
pixel